Sophia

Gids Genderstudies geüpdatet!

Onze gids genderstudies is geüpdatet! Deze gids biedt een overzicht van onderzoek-st-ers, onderzoekscentra en vakken of seminaries met betrekking tot genderstudies in alle Belgische universiteiten. De gids heeft een handige functie voor studenten, organisaties en journalisten:  
er kan namelijk gezocht worden op thema of discipline. De gids visualiseert op die manier het Belgische genderstudieslandschap en neemt daarbij de multi- en interdisciplinariteit in rekening die er aan de basis van ligt. Met andere woorden: zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Ken (of ben) je een onderzoek-st-er, een onderzoekscentrum of een vak dat in de gids zou moeten staan? Alle suggesties zijn welkom via info@sophia.be!

Original photo by Greg Lloyd 1969, see: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:HypertextEditingSystemConsoleBrownUniv1969.jpg

 

Sophia vzw/asbl - Belgisch netwerk voor genderstudies / Réseau belge des études de genre - Middaglijnstraat 10 - Brussel 1210 - tel: 02 229 38 69 - info@sophia.be - www.sophia.be